Incendiu Mogosoaia - Aoq3gs5liimqom : Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare.

Incendiu Mogosoaia - Aoq3gs5liimqom : Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare.. La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. Un incendiu de amploare a izbucnit sâmbătă, 14 august, în jurul orei 16.30, la o hală de depozitare din comuna mogoșoaia, județul ilfov. Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Sunteti idioti daca nu purtati masca de protectie incendiu de proportii in mogosoaia. De asemenea, firma desfășoară activități de prelucrare a metalelor și a rășinei.

15 autospeciale sunt la fața locului și acționează pentru a stingerea incendiului. Flăcările au cuprins o hală de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Actioneaza 15 autosp de stingere. Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă, în mogoșoaia. Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare.în zonă sunt degajări mari de fum.

Video Incendiu Puternic La O Fabrica De Incaltaminte Din Mogosoaia Antena 1
Video Incendiu Puternic La O Fabrica De Incaltaminte Din Mogosoaia Antena 1 from img.digitalag.ro
Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; Sunt degajări mari de fum şi posibilităţi de … Un incendiu violent a izbucnit sâmbăta seara la o hală din mogoşoaia, ilfov. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. De asemenea, firma desfășoară activități de prelucrare a metalelor și a rășinei. Posibilitatea de propagare a focului este ridicată, au anunțat autoritățile. Potrivit primelor informații, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în mogoșoaia, ilfov.

Fumul se vede de la depărtare 1 min read.

Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare.în zonă sunt degajări mari de fum. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara la mogoșoaia, în apropierea capitalei. Actioneaza 15 autosp de stingere. Update incendiu uriaș la mogoșoaia. Citeste mai noi stiri cu tema: La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. Arde în integralitate hala de 2.000 mp, au punctat reprezentanții isu bucurești ilfov. Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbără, lângă bucurești, la o hală de aproximativ 2 000mp din mogoșoaia. O hala de aproximativ 2.000 mp a luat foc. Un incendiu de proporții a izbucnit, sâmbătă, în mogoșoaia. Incendiu la o hală din mogoșoaia. În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă. Potrivit inspectoratului pentru situații de urgență, la fața locului intervin 15 autospeciale.

Incendiul se manifestă pe aproximativ 2000 mp. Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare.în zonă sunt degajări mari de fum. Potrivit primelor informaţii, arde o hală pe o suprafaţă de aproximativ 2.000 de metri pătraţi. În aceste mometne acţioneaza 15 autospepciale de stingere a incenddiului. Incendiu la o hală din mogoșoaia.

Proiectare Sisteme Alarma Incendiu Ilfov Proiectarea Sistemelor Si Instalatiilor De Semnalizare Alarmare Si Alertare In Caz De Incendiu Ilfov Otopeni Voluntari Magurele Chitila Buftea Mogosoaia
Proiectare Sisteme Alarma Incendiu Ilfov Proiectarea Sistemelor Si Instalatiilor De Semnalizare Alarmare Si Alertare In Caz De Incendiu Ilfov Otopeni Voluntari Magurele Chitila Buftea Mogosoaia from www.psi-romania.ro
Potrivit mediafax, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. O hala de aproximativ 2.000 mp a luat foc. Sunteti idioti daca nu purtati masca de protectie incendiu de proportii in mogosoaia. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. În aceste mometne acţioneaza 15 autospepciale de stingere a incenddiului. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara la mogoșoaia, în apropierea capitalei. Incendiu hala in mogosoaia, aprox 2000 mp. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la o hală din mogoșoaia.

Citeste mai noi stiri cu tema:

Sunt degajări mari de fum şi posibilităţi de … La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. Incendiu hala in mogosoaia, aprox 2000 mp. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara la mogoșoaia, în apropierea capitalei. Un incendiu de amploare a izbucnit sâmbătă, 14 august, în jurul orei 16.30, la o hală de depozitare din comuna mogoșoaia, județul ilfov. O hală de aproximativ 2.000 mp din mogoșoaia arde generalizat și există posibilități de propagare a focului. Un incendiu de mari proporții a izbucnit, sâmbătă la amiază, în mogoșoaia, ilfov. La fața locului acționează 15 autospeciale de stingere. Pompierii spun că există riscul ca focul să se extindă. O hala de aproximativ 2.000 mp a luat foc. Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale pentru a lichida incendiul. Actioneaza 15 autosp de stingere.

Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Reprezentanții isu atrag atenția că există posibilități de propagare. Incendiu hala in mogosoaia, aprox 2000 mp. Potrivit primelor informații, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. În prezent, acţionează 15 autospeciale de stingere.

Incendiu La O Fabrică De Incălţăminte Din Mogosoaia Video
Incendiu La O Fabrică De Incălţăminte Din Mogosoaia Video from www.antena3.ro
Un incendiu de amploare a izbucnit sâmbătă, 14 august, în jurul orei 16.30, la o hală de depozitare din comuna mogoșoaia, județul ilfov. Incendiu la o hală din mogoșoaia. Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la o hală din mogoșoaia. Intervin 15 autospeciale de stingere arnold schwarzenegger: Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă seara la mogoșoaia, în apropierea capitalei. Un incendiu puternic a izbucnit lângă bucurești. O hală din mogoșoaia a luat foc sâmbătă.

Conform sursei citate, arde în integralitate hala, aproximativ 2.000 de metri pătraţi.

Incendiu hala mogosoaia in spotmedia.ro. Un număr de 15 autospeciale au intervenit pentru a stinge flăcările. Peste 100 de pompieri duc o luptă contracronometru pentru stingerea incendiului care. Potrivit mediafax, arde o hală pe o suprafață de aproximativ 2.000 de metri pătrați. Echipajele de intervenţie au fost suplimentate. O hală de aproximativ 2.000 mp din mogoșoaia arde generalizat și există posibilități de propagare a focului. Posibilitatea de propagare a focului este ridicată, au anunțat autoritățile. Ora 17.00 incendiu la o hală de la mogoşoaia cu degajări mari de fum; Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbără, lângă bucurești, la o hală de aproximativ 2 000mp din mogoșoaia. Un incendiu puternic a izbucnit sâmbătă la o hală din mogoșoaia. În jurul halei nu sunt locuințe, dar există foarte multă. Există riscul ca focul să se extindă. O hală de aproximativ 2000 mp din mogoșoaia a luat foc.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama